La quinzena mostra de teatre de Barcelona ja té guanyadors

Teatro a la Intemperie s'emporta el guardó al millor espectacle per La muerte es lo de menos

El Teatre del Raval de Barcelona va acollir dilluns la festa de cloenda i lliurament de Guardons de la quinzena Mostra de Teatre de Barcelona. Una edició que, com les anteriors, ha estat marcada per L’èxit de públic, tant en la seva assistència, com en la valoració tan positiva que el Jurat i els espectadors han fet dels muntatges presenciats. Marcel Morilla va ser el presentador de L’acte, que contà amb les actuacions D’Anna Garell  and Theblackbirdband.

La Festa de Cloenda va gaudir de la presència de personalitats del món de la cultura, la política i L’empresa, que volen, recolzar amb la seva presència aquest esdeveniment cultural que ja s’ha convertit en una cita imprescindible del calendari teatral de la ciutat. Cal destacar però alguns noms propis que conformen el Comitè D’Honor de la 15ª Mostra, i que lliuraren els guardons de la nit, com Pep Montes, Carles Sala, Miquel Fañanàs o Sílvia Casamitjan.

També hi van assistir els membres del jurat D’aquesta edició: Pep Armengol (Director de càsting), Juan Mª Segura (Director de teatre) Glòria Montero
(Dramaturga i directora de teatre), Gisela Kerm (Directora de càsting), Dolors Vilarasau (Directora de teatre), Manel Solàs (Actor i director de teatre) i Laia Prieto i Jordi Roura de la Comissió de Seguiment de Teatre i Dansa de L’ODA (Diputació de Barcelona).

Els guanyadors de L’edició D’enguany són:

  • Premi al millor espectacle: La muerte es lo de menos, de la Cia. Teatro a la Intemperie
  • Premi al millor actor: Abel Zamora per La indiferencia de los armadillos de la companyia Oscura Teatre
  • Premi a la millor actriu: Constanza Aguirre per ?Buenos Aires’ de la companyia Projecte Obskené
  • Premi especial del Jurat: U, Due, Três de Gerard Guix, de la Cia. Jogijo
  • Premi Votació Popular: Malfario de la Cia. Papalani Teatro

Cal destacar que els guanyadors a Millor Espectacle, Premi especial del
Jurat i Premi Votació Popular formaran part de la seva programació
estable del Teatre del Raval.

Etiquetes:
,