La radicalitat D’Angélica Liddell arriba al Temporada Alta amb el seu nou espectacle 'San Jerónimo'

El muntatge, que es podrà veure el 20 de novembre en el marc de la Setmana de Programadors, utilitza L'aïllament i la bogeria com a fil conductor

La radical i visceral Angélica Liddel tindrà presència un únic dia al festival Temporada Alta amb L’estrena a L’estat espanyol del seu nou espectacle, ‘San Jerónimo’, dins la Setmana dels Programadors. L’artista espanyola, que gaudeix D’una gran projecció internacional i que es caracteritza per explorar els seus espectacles fins a límits insospitats, utilitza en aquesta producció estrangera L’aïllament, la supervivència i la bogeria com a pilars per a presentar una creació provocativa que no deixarà ningú indiferent.

Després de presentar ‘El año de Ricardo’ en L’edició de L’any passat, Liddell torna a Temporada Alta amb ‘San Jerónimo’, que posa en evidència un cop més L’art visceral i la implicació extrema de L’artista en la seva feina com a forma D’expressió filosòfica i persona. La creadora explora els límits del dolor, de la bogeria, de la por i intenta traspassar-los, encuriosida pel què trobarà més enllà. Concretament, ‘San Jerónimo’ L’ha portada a L’aïllament total, a recloïr-se en un espai tancat per evitar el contacte amb els homes i protegir-se del seu influx. Es tracta D’una creació molt radical en la qual L’exploració en si ha donat lloc a aquesta performance interpretada per la mateixa Liddell i Vicente Rubio, un artista diagnosticat D’un trastorn mental que és, segons la creadora, el company perfecte en aquest viatge. Segons Angélica Liddell, són dos infeliços que s’entenen a la perfecció i que miraran de canviar el seu destí allunyant-se de la  resta dels homes.

Etiquetes:
,