La revista Enderrock arriba al número 200

Per celebrar-ho, l'edició d'aquest mes incorpora un DVD amb el concert de Lluís Llach al Camp del Barça

Enderrock arriba aquest mes de juny al seu número 200. Per celebrar-ho, la publicació degana de la música en català ha preparat un número especial que repassa els 200 moments clau de la història de la música en català dels últims cinquanta anys. A més, la revista inclou un DVD amb el concert de Lluís Llach al Camp del Barça de 1985, fins ara inèdit en format audiosivual i que es distribuirà de forma exclusiva amb L’edició número 200. El DVD inclou la realització que va emetre TV3 del concert i, a més a més, un documental amb una entrevista a Lluís Llach, titulat Mai no ha mancat el teu alè.
La revista ha finançat amb micromecenatge L’edició D’aquest L’històric recital de 1985, que es distribueix en exclusiva amb el número 200. El DVD inclou un documental amb una extensa entrevista al cantautor de Verges. L’edició número 200 D’Enderrock repassa els 200 moments clau de la música en català dels últims 50 anys.
Enderrock 200 ha estat coordinada pel periodista Joaquim Vilarnau i inclou un repàs exhaustiu dels 200 moments més importants de la història de la música en català des del naixement de la Nova Cançó fins a L’actualitat. Un treball que presenta material inèdit i que és una mirada exhaustiva sobre la història de la música del país. A més, la revista inclou un especial fotogràfic amb les imatges dels 15 concerts més importants de la història de la música popular en català i una extensa entrevista a Lluís Llach. 
La producció i edició del DVD de Llach al Camp del Barça ha estat finançada mitjançant el micromecenatge: més de 600 persones han invertit en la campanya de crowdfunding impulsada per Enderrock.