La Revista Esguard arriba al número 100

El setmanari per a dispositius mòbils Esguard publica avui la seva edició número 99 amb un recull de les 10 millors portades, amb imatges inèdites

Esguard, la revista setmanal d’informació general per a dispositius mòbils iOS i Android, està a punt d’arribar al número 100, una fita que celebrarà amb números especials durant el mes d’agost i una festa a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm. Avui, ha sortit l’edició número 99, amb un recull de les 10 millors portades publicades fins avui. Les portades de l’Esguard tenen la particularitat de tenir moviment i moltes vegades també so, de manera d’aprofitar totes les potencialitats multimèdia dels dispositius mòbils. Les 10 portades selecciones per a l’especial 99 inclouen les protagonitzades per Montserrat Carulla, Quim Masferrer, Ramon Gener i d’altres, a banda de les portades creades especialment per a l’Esguard pels il·lustradors Xavi Ramiro i Perico Pastor.

“Arribar als 100 números és molt emocionant per a tots els que fem l’Esguard, perquè confirma el creixement d’una publicació pionera que ja ha consolidat més de 15.000 descàrregues setmanals i més d’un milió de descàrregues acumulades des del número 1”, explica Germà Capdevila, director de l’Esguard.

Passats l’estiu, la Diada i la Mercè, l’Esguard celebrarà la fita de les 100 edicions amb una gran festa a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm, reservada a les 100 personalitats que han estat portada, l’staff i col·laboradors de l’Esguard, i un grup de lectors que seran els guanyadors del concurs que se farà durant l’estiu. Per participar, els lectors hauran de ferse una foto amb un rètol que digui #Esguard100 i compartir-la a les xarxes socials amb aquesta etiqueta.

Esguard Publicacions

L’editora Esguard Publicacions és la responsable de la Revista Esguard, que es publica cada dimecres exclusivament per a dispositius mòbils iOS i Android. Cada setmana, Màrius Serra, Toni Aira, Matthew Tree i Txe Arana conversen amb personalitats de tots els àmbits i ho reflecteixen en continguts multimèdia que es publiquen a la revista. Els diumenges, s’emet una versió televisiva de la conversa a la cadena El Punt Avui TV. Esguard és el resultat de la feina col·laborativa d’un ampli grup de professionals del sector com ara Francesc-Marc Àlvaro, Pere Mas, Salvador Macip, Joan-Lluís Lluís, Joan Ramon Resina, Jair Domínguez, Vicent Partal, Gemma Aguilera o Saül Gordillo, entre d’altres. Nascuda l’11 de setembre de 2012, ha superat el milió de descàrregues acumulades i ha consolidat la xifra de 15.000 descàrregues setmanals a les diferents plataformes. Esguard Publicacions també edita la revista mensual Sentits, experiències de Gastronomia i Vins, només per a tauletes iPad.