La Sala Fènix proposa per al mes de ​Novembre 'MovTheFestival'

El 'MovTheFestival' reunirà del 27 al 30 de novemebre a artistes nacionals i internacionals

La Sala Fènix proposa per al mes de ​Novembre MovTheFestival, un festival de teatre físic de petit format que reuneix a artistes nacionals i internacionals entre el 27 i el 30 de novembre exhibint peces de mim contemporània, acrobàcia, commedia dell’art, màscares, marionetes corporals, dansa i altres activitats formatives. El festival és part del projecte MovTheNet (Movement Teather Network) que involucra a la Sala Fènix, Rebis produccions (Itàlia) i Zazimut (Bèlgica).

Però abans i per començar el mes s’estrenarà “Game Over”  de Mai Rojas, obra corresponent a la PRIMERA RESIDÈNCIA FÈNIX 2014 que ens presenta a un grup d’oblidats joguines en decadència que hauran de sobreviure al tancament de la tenda que els exhibeix. Després, en temporada principal MONYMUR de Trotam Teatre (Catalunya) i Teatro Percutor (Madrid), 3 escenes que ens parlaran dels diners i la societat de consum a través de l’humor gestual i la paròdia. Des del 14 al 23 de novembre, només 2 setmanes a Barcelona.

Els dijous per la seva banda acolliran al CABARET LeCOQ, un cabaret còmic entorn de joglaries de tall físic i extravagant, amb nombres de clown, teatre d’objectes i ombres, poesia, màscares i música en directe. Cada dijous serà diferent, amb un elenc efímer d’artistes locals entre els quals destaquen Diana Gadish, Matías Muñoz (piano), Elena Visus i Marta Renyer, Fer Catastrofer, Ander Basaldua, Alakazam Teatre, entre uns altres. Recordeu, tots els dijous a les 21h.

I la Mostra de Dramatúrgia Contemporània Breu que es presenta solament un dia al mes (19 Nov) i que ataca amb 3 formats diferents: representació teatral, Lectura Dramatitzada i micròfon obert al públic. Aquest mes: Belen Bouso, Jordi Vaqué, Evelyn Arevalo i Marcela Terra.

Es continua amb la temporada familiar de dissabtes i diumenges les 17h que rep al Viatge d’en Jan, l’adaptació en titelles de “On viuen els monstres” de Maurice Sendak. També i només 2 dies hi haurà un concert familiar amb MAILA, UN MON DE CONTES A TRAVES DE LA MÚSICA.