La Sala La Mirona de Salt compleix 8 anys

El proper 19 de desembre se celebra el 8è aniversari de La Mirona; vuit anys D'intensa activitat musical.

Han passat vuit anys i La Mirona ha canviat molt. Ha passat de ser una sola nau amb 1 escenari a tenir 2 sales i diverses configuracions D’espai. A la vegada, a nivell de continguts, el projecte Casa de la Música per a dinamitzar L’escena musical és L’eix principal D’activitat a la sala. Amb una mitjana de més de 160 actes musicals anuals entre concerts i activitats, s’ha convertit en un veritable espai de cultura i activitats paraL’leles formatives alhora que D’oci vinculat a la música. Un equipament que dona servei a Salt, Girona, i comarques del voltant, com a pol D’atracció de música popular en directe.

L’aniversari de La Mirona vol ser una festa per a tots els qui en una ocasió o altra al llarg de L’any passen per La Mirona per veure el concert del seu artista preferit o que venen sovint perquè son amants del rock, del blues, del funk, del hip-hop o de qualsevol dels estils que tenen cabuda en aquesta casa. O simplement perquè els agrada escoltar música interpretada en directe.

En aquesta ocasió serà el concert del grup de moda de la temporada: La Orquestra Di-versiones, una banda que amb la seva posada en escena desenfadada i les seves especials versions de temes festius, s’han convertit en la referència a les festes majors de les comarques gironines. Els acompanyaran per una banda el projecte del cantant D’Arangu: Joan Rovira Acústik i per acabar la festa els Sputnik DJ?s, habituals de La Bombolla.

Per a més informació sobre la festa D’aniversari, visiteu el següent link:
http://www.casadelamusica.cat/ca/mirona/concerts/1304/8e_ANIVERSARI_de_LA_MIRONA

Etiquetes: