La Sala Muntaner acull, a partir de demà, la comèdia 'L’alè de la vida', del conegut dramaturg britànic David Hare

L’obra, dirigida per Magda Puyo, mostra un duel entre dues grans actrius, Mercè Aránega i Anna Güell, on la ironia i la tendresa comparteixen protagonisme

Demà arrenquen les primeres funcions de L’alè de la vida, escrita l’any 2002 per David Hare i dirigida ara per Magda Puyo, amb les actrius Mercè Aránega i Anna Güell. Aquesta coproducció de Q-Ars, Sala Muntaner i Buxman Producciones compta amb la col·laboració del CAET – Centre d’Arts Escèniques de Terrassa. El Teatre Alegria de Terrassa va oferir, el dia 25 de gener,  una única funció del muntatge i a partir de demà, 28 de gener, es podrà veure a la sala Muntaner de Barcelona  fins al 7 de març. 

Amb to de comèdia, Hare – autor de peces com Celobert i l’Habitació blava – ens parla de la història d’una dona, Madeleine (Mercè Arànega) que s’enfronta a Frances (Anna Güell), l’esposa del seu amant. “Són dones madures amb un llarg passat darrere d’elles, però amb l’expectativa considerable de futur”. En el transcurs d’un dia i una nit, les dues dones parlen sobre les seves vides i la relació amb l’home amb el qual han compartit 25 anys. Un subtil combat de ganivets, un duel on la ironia i la tendresa comparteixen protagonisme.

L’obra es va estrenar al West End, el 3 d’octubre de 2002, protagonitzada per Judi Dench com Frances Beale i Maggie Smith com Madeleine Palmer, amb un gran èxit. Ha estat posteriorment representada a tot el món.