La Sala Parés exposa ‘Objectes perduts’ de la pintora realista Neus Martín Royo

La mostra, que s'inaugura el divendres 23 de gener a les 19.30 h i que es podrà veure fins al 24 de febrer, és un retrat sentimental de Barcelona

El proper divendres 23 de gener a les 19.30 h, la Sala Parés (C. Petritxol, 5) inaugura ‘Objectes perduts’, la nova exposició de la pintora Neus Martín Royo. ‘Objectes perduts’, que estarà oberta fins el 24 de febrer, consta de 40 quadres –oli sobre tela- de mides diferents que retraten de forma realista alguns indrets de la ciutat de Barcelona.

“Objectes perduts és un retrat sentimental i personal de Barcelona”, explica la mateixa artista, que ha estat més de dos anys al taller preparant la mostra, la desena en solitari que inaugura a la Sala Parés.

‘Objectes perduts’ immortalitza racons importants o atractius per la pintora, espais identitaris d’una ciutat en transformació. El Teatre Apolo o el Liceu, bars com La Confiteria, la Granja La Pallaresa o el Núria de la Rambla, llibreries com la desapareguda Canuda o La Central, restaurants com el Flash-Flash o el 7 Portes, i botigues com el Colmado Quílez, el forn Mistral o la barreteria Obach, del carrer del Call, són alguns dels indrets que es recullen a l’exposició. També posa la mirada pictòrica al seu barri, el Poblenou, amb paisatges del 22@, la Fundació Vila Casas, la botiga de roba de treball l’Africana o la cocteleria Balius.