La secretaria de Política Lingüística estrena el joc ?Diverllengua?

Es tracta D'un joc en línia que reflecteix la pluralitat de llengües al món i destaca la importància del català com a llengua moderna D'una societat D'avantguarda

Amb motiu de L’Any Internacional de les Llengües, la secretaria de Política Lingüística ha posat el línia el joc Diverllengua.

Es tracta D’un joc interactiu de preguntes i respostes, divertit, àgil i dinàmic que fa èmfasi en la diversitat de llengües al món i les situacions de pluralitat de les llengües. El Diverllengua va a adreçat a un públic jove ?a partir de 13 anys- i adult a qui agradi gaudir D’Internet.
El joc consisteix a contestar preguntes sobre situacions de diversitat de llengües en què es formula la pregunta i es tria una de les tres opcions proposades (format de resposta múltiple). Tant si la resposta es correcta com incorrecta, s’explica el perquè i es dóna informació complementària del tema sobre el qual s’està preguntant. Al final del joc, es pot accedir a un resum dels continguts més destacats que s’han anat explicant durant L’evolució del joc. La durada del joc són cinc minuts.
Està plantejat com un joc competitiu, en què poden jugar des D’un jugador contra la màquina, fins a tres jugadors competint entre ells. El joc permet la participació repetida dels jugadors sense haver de passar les mateixes proves.
En el tractament que el joc fa de les llengües, se subratlla la universalitat D’ús del català, una llengua que no és només vehicle de comunicació amb L’administració o els centres D’ensenyament, sinó que és instrument de qualsevol activitat humana i, en aquest cas concret, del joc, tant si és al carrer, com al pati o a Internet.