La segona edició del festival Strenes ja ha venut la meitat de les entrades un mes abans de la inauguració

Aquestes bones xifres auguren un gran èxit en el festival que acollirà les estrenes de discos de grups com Mishima, Joan Dausà o Joan Colomo.

El Festival Strenes que es durà a terme del 27 de març al 13 d’abril de 2014 a la ciutat de Girona, ja ha venut la meitat de les gairebé 10.000 entrades posades a la venda de la trentena d’actuacions programades enguany. Les prespectives, doncs, són del tot positives.  Sobretot si es té en compte que les visites al web www.festivalstrenes.cat s’han incrementat respecte l’any passat en el mateix període, d’una mitjana de més de 500 visitants únics diaris. L’Strenes recalca, a més a més, l’èxit que estan tenint dels paquets d’entrades amb descompte, que és una de les novetats de la nova edició.

En aquest sentit, Els Amics de les Arts ja han exhaurit les entrades de la presentació del seu nou disc Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure. També s’han ampliat els aforament dels concerts de Mishima i Macedònia a l’Auditori de Girona, que s’omplirà de gom a gom. D’altra banda, Joan Colomo, que farà el primer concert de presentació de La fília i la fòbia, i Pau Riba amb Pascal Comelade estan a punt de penjar el cartell de “No hi ha entrades”, seguits de ben a prop de Gerard Quintana, que presentarà Tothom ho sap, Els Pets, que estrenaran un espectacle únic acompanyats de la Jove Orquestra de l’Auditori de Girona, Blaumut i Sanjosex, que protagonitza la clausura de l’Strenes amb la presentació del seu nou disc Festival.

Strenes és el festival de referència on  artistes catalans poden estrenar els seus discs, projectes o gires i es va celebrar per primera vegada l’any passat amb prop de 9000 espectadors.

L’Strenes també fa publica una nova entrevista amb públic a la Secció Activitats amb Quico Pi de la Serra, el 19 de març a l’Auditori de la Casa de Cultura.