La sèrie on line de Roger Coma Les Coses Grans s'emet pel C33 a partir del 7 de gener

Compta amb 150.000 visualitzacions al seu canal de Youtube

Les Coses Grans, la sèrie online escrita, dirigida, produïda i interpretada per Roger Coma i que ja compta amb 150.000 visualitzacions al seu canal de Youtube, estrenarà la seva 1ª temporada a la televisió a partir del 7 de gener (i fins al 4 de març a les 23.30) al C33 de TVC.
Les Coses Grans, una sèrie per internet sobre les coses petites de la vida tractades amb humor i mala hòstia terapèutica que s’emet per internet des del 9 de juny de 2013 compta amb una 1a temporada de 9 capítols de 10 minuts de durada cadascun, d’una mini temporada amb 6 càpsules nadalenques (capítols de només 2/3 minuts de durada) i d’una 2a temporada en fase de preproducció (l’estrena està prevista per la primavera de 2014). Totes es poden visualitzar gratuitament al web de la sèrie: www.lescosesgrans.com.
A Les Coses Grans, Pep Ambrós, Margalida Grimalt, Mar Ulldemolins, David Verdaguer i el mateix Roger Coma són una parella, dos productors audiovisuals i una terapeuta gens convencional que interpreten històries molt quotidianes filtrades per una òptica irònica, neuròtica i absurda. A Les Coses Grans l’espectador trobarà interpretacions realistes allunyades del registre còmic de traç més gruixut habitual a moltes de les sèries per internet actuals i toparà amb històries sobre problemes intrascendents (però tan necessaris) com ara les discussions sobre receptes de cuina maternes, gelosies d’un antic ex-novio o la necessitat de donar sentit a la nostra vida (encara que sigui per ser el millor pelador de patates o guanyar la competició per enviar el whatsapp més eròtic de Catalunya). Les Coses Grans és a vegades realisme, a vegades comèdia discreta i a vegades mala hòstia terapèutica.
L’equip de LCG
Els mitjans austers de producció de la sèrie han aguditzat les possibilitats de la trama i centren la història en els personatges i les relacions entre ells (més divertides o podrides) depenent de la climatologia o els deliris de Déu.
L’equip de LCG està format per professionals de primer nivell en tots els camps: fotografia, música, interpretació, muntatge i àudio que han treballat amb despreocupació amateur (fent tothom de tot). La 1ª temporada de la sèrie ha estat rodada al pis de Roger Coma (intentant alterar mínimament l’espai original donant un to realista i directe) amb algun exterior al barri del Born de Barcelona, una escapada a la Barceloneta, un terrat de l’eixample i al centre comercial l’Illa Diagonal.
 
Roger Coma
Després d’una llarga trajectòria com a intèrpret de televisió, cine i teatre, Roger Coma fa un gir professional i ambLes Coses Grans pren la responsabilitat creativa fent de guionista, director, intèrpret i productor. Com a actor al teatre ha treballat amb Lluís Pasqual, Carol López, Pau Miró i Xavier Albertí entre d’altres; a la televisió a Porca Misèria, Les veus del Pamano, Tornarem, Los protegidos i Gran Hotel; al cine A la deriva de Ventura Pons, Para que no me olvides de Patricia Ferreira amb Fernando Fernán Gómez i Suspiros del corazón de Enrique Gabriel entre d’altres…
Com a escriptor ha publicat dos llibres: Si això és París i He conegut una noia a més d’haver escrit guions per projectes audiovisuals com ara la sèrie Gran Nord de TVC.