La Setmana del llibre en català celebra 40 anys!

Del 9 al 18 de setembre al Moll de la Fusta

Redacció.- Avui comença l’esdeveniment entorn del llibre en català més important del país celebra aquest any el seu 40è aniversari. La Setmana compleix quatre dècades d’impuls del llibre en català amb més expositors i novetats editorials que mai i reforça la programació amb més de 300 activitats destinades a tots els públics. En aquesta edició tan especial, La Setmana es consolida com el Festival del Llibre en català.

La cita ineludible que marca la represa literària de tardor, tindrà lloc entre el 9 i el 18 de setembre al Moll de la Fusta, creix de dimensions i comptarà enguany amb 84 mòduls més grans on s’hi trobaran 206 segells editorials, 25 llibreries, 13 institucions, 1 distribuïdora, 11 universitats i 3 associacions que presentaran al voltant de 150 novetats editorials en català.

Per la seva ubicació i dimensions, el Moll de la Fusta es reafirma aquest any com l’indret idoni per celebrar-hi l’esdeveniment. Un espai diàfan davant del mar, ampli, a l’aire lliure i d’accés gratuït, on en aquesta edició s’hi podrà venir a passar el dia sencer gràcies al nou horari de matí i tarda i al reforç de l’oferta culinària amb dos food-trucks i un bar més ampli.