La soprano Mireia Casas interpretarà cançons D’arreu del món en un concert gratuït

El concert gratuït l'organitza Tick Translations per inaugurar les noves instal·lacions a la ciutat de Girona

L’empresa de traduccions i interpretacions Tick Translations inaugura les noves instal·lacions a Girona amb un concert gratuït que inclou Cançons D’arreu del món a càrrec de la soprano Mireia Casas. El concert tindrà lloc el divendres 7 de setembre de 2012 a les 20.00 h a la Plaça Miquel Santaló de Girona (davant L’Hotel Carlemany).
La interpretació serà a càrrec de Mireia Casas, acompanyada del pianista Quim Solà. Mireia Casas ha obtingut nombrosos premis, com el Premi al Millor Cantant Català en el Concurs Internacional de Cant ?Jaume AragalL’. L’artista ha cantat en escenaris tan importants com el Gran Teatre del Liceu i el Teatre Lliure de Barcelona, i ha participat en gires pels millors teatres D’Europa. L’any 1999 va acompanyar Josep Carreras i la Royal Opera House Orch en el concert que va tenir lloc en ocasió del Centenari del F.C.Barcelona, a L’estadi del Camp Nou.
Abans de L’esdeveniment, L’assessora del president de la Cambra de Comerç de Barcelona i creadora de L’Observatori de la Dona i L’Empresa, Anna Mercadé, farà un parlament introductori.
El concert està organitzat per Tick Translations, empresa de traduccions i interpretacions amb seu central a Girona i delegacions a tot el món , i compta amb la col·laboració de L’Ajuntament de Girona.
A partir de les 20.00 h del divendres 7 de setembre de 2012 tot estarà a punt perquè Girona pugui gaudir de bona música al centre de la ciutat.
Etiquetes: