La Sra. Tomasa i Lágrimas de Sangre al Black Music Festival

El El festival programarà durant tot l’any música a escenaris d’arreu del territori

El Black Music Festival Edició Especial segueix aquest cap de setmana amb dos concerts a La Mirona de Salt. Divendres es podrà veure en directe a La Sra. Tomasa i dissabte a Lágrimas de Sangre.

Aquests mesos estan essent incerts per a la cultura en general i la música en viu en concret. Per aquest motiu, el gran festival de música d’influència negra de Catalunya ha plantejat una edició diferent que comptarà amb una programació de concerts i activitats sostinguda fins a finals d’any sota la marca Black Music Festival “Edició Especial”. D’aquesta manera es vol garantir una programació el més semblant possible a la que s’ha plantejat en edicions anteriors i alhora assegurar que tots els concerts seguiran les mesures de seguretat pertinents.

La Sra Tomasa són referents d’un so i un estil totalment innovador. Combinen sons llatinoamericans amb reggae, funk, rap i les tendències més electròniques amb el respecte propi de qui estima la música i respecta els referents musicals. Una combinació explosiva i orgànica que ha aconseguit atrapar tant al públic nacional com l’internacional. Alegre pero peligroso (Guspira Records 2020), és un tercer disc exquisit que combina electrònica i sons llatinoamericans, trap i hiphop.

Lágrimas de Sangre és una banda de rap combatiu que beu d’estils més enllà del hip hop, com el rock i el reggae. LDS reivindica el “JAIAK BAI, BORROKA ERE BAI” (Festa sí, lluita també). Una barreja de cançons festives amb cançons reivindicatives amb lletres ben afilades. Al seu últim disc, Vértigo (Guspira Records, 2019), recuperen un so més urbà reivindicant-se com una banda de rap. Presentaran un nou show que inclourà clàssics de LDS i algunes de les noves cançons dels discs en solitari que han fet els seus membres en confinament.