La tercera edició de Gastroart arriba amb un complet programa d'activitats

Hostalric acull la fira de gastronomia els dies 1 i 2 d'octubre

Gastroart, la fira de Gastronomia i Artesania d’Hostaric, ja ha tancat el programa d’activitats per a la seva pròxima edició, que se celebra en aquesta vila els dies 1 i 2 d’octubre, amb una petita prèvia el dia 30 de setembre. Durant aquests dies els carrers i diferents espais públics del poble acolliran demostracions d’oficis artesans, tallers, exposicions, tastos i mostres de productes gastronòmics, entre altres.

La fira arrenca el 30 de setembre amb una proposta molt especial: una masterclass de còctels tradicionals, que es farà a les 20:00 hores al centre polivalent Serafí Pitarra. L’endemà Gastroart mostra tot el seu potencial amb les demostracions d’oficis artesans i l’exposició i venda de productes gastronòmics, que tindran lloc durant tot el dia al llarg del carrer Raval. A la tarda els més petits també podran entrar en contacte amb aquest món amb el taller infantil de cookies de carabassa, que es farà al claustre de l’Ajuntament a les 16:30 h. I per als adults, una proposta molt llaminera: un maridatge de ratafia i dolços del país, al centre Serafí Pitarra a les 17:00 h.

L’endemà continuen les demostracions d’oficis artesans i l’exposició i venda de productes gastronòmics durant tot el dia. Les altres activitats destacades del diumenge són les dues edicions del taller de cuina medieval ‘El pa i l’almadroc’ (Ajuntament ? 10:00 i 12:30 h.) i un maridatge de vins i formatges catalans (centre Serafí Pitarra ? 12:00 h).

A més, aquest any Gastroart presenta tres exposicions relacionades amb la gastronomia que complementen la proposta d’activitats, tastos i maridatges de la fira. Així, Can Imagination (c. Raval 34) acull una mostra de pintura feta amb vi, d’Steven FoRster; al Cau d’Art (Raval 12) s’hi podrà veure l’exposició ‘Plats atípics i ?monotips”; mentre que el restaurant 4 Vents (av. Coronel Estrada 122) serà l’escenari de la mostra ‘Obra Nova / Made in Hostalric’, amb pintures i escultures mòbils també d’Steven FoRster.

Cliqueu aquí per consultar el programa en detall

Etiquetes:
,