La tercera edició de la fira Tocs de Vi de l’Empordà arriba a la plaça de la Independència aquest cap de setmana

Hi participaran una quinzena de cellers empordanesos i una quinzena de restaurants de la plaça

Una quinzena de cellers de la DO Empordà i una quinzena de restauradors de la plaça de la Independència de Girona participaran aquest cap de setmana en la tercera edició de la fira Tocs de Vi de l’Empordà, que proposa maridar els vins empordanesos amb les degustacions culinàries dels restaurants i bars de la plaça gironina. Hi participaran una quinzena de cellers i una quinzena d’establiments de la plaça. En les edicions anteriors hi van assistir prop de 10.000 persones i es van fer 50.000 degustacions entre vins i tapes.

La fira estarà oberta de les sis de la tarda a les dotze de la nit –excepte el diumenge, que es tancarà a les onze-. En aquesta edició i com a novetat, s’han programat tastos guiats gratuïts dels vins empordanesos a càrrec de la sommelier Laura Masramon. Tindran lloc divendres i dissabte, de les 18 a les 19 h. Fins al 28 de maig es poden tramitar les inscripcions per als tastos enviant un correu a l’adreça info@doemporda.cat. A partir del divendres, les inscripcions s’han de formalitzar a l’estand de venda de tiquet de la fira.

Els cellers de la DO Empordà oferiran una completa selecció de vins blancs, rosats, negres i dolços i, en la majoria de casos, també presentaran vins de les nova anyada. Per la seva banda, els restauradors de la plaça de la Independència proposen un assortiment cosmopolita de degustacions culinàries que inclouen tapes de cuina catalana, mediterrània o creativa, entre altres. El preu del tastos de vi és de cinc euros i inclou la copa i cinc tiquets per degustar vi. El preu del tiquet de les tapes és també de 5 euros i inclou 4 degustacions.

Etiquetes:
,