La tercera edició del festival Nits de Clàssica tanca amb una ocupació mitjana del 89,75%

El festival, que ha seduït novament al públic per la seva qualitat artística, ha estat molt ben acollit per la crítica especialitzada

La tercer edició de Nits de Clàssica, el festival de música clàssica en espais de la Girona monumental, ha assolit una ocupació mitjana del 89,75% amb un total de 2.656 assistents. Nits de Clàssica, que es va presentar l’any 2012, acumula un gran èxit de públic augmentant el nombre de concerts i també del públic assistent. D’aquesta manera es posiciona com “un referent dins del circuit de festivals d’arreu de Catalunya”, segons ha destacat el director artístic del cicle, Víctor Garcia de Gomar. 

El festival ha esta integrat per 13 concerts (4 més que en la darrera edició), 3 dels quals han assolit el 100% d’ocupació. “Nits de Clàssica ja mira al futur, sense complexes, amb la seguretat d’haver fixat un bon model musical, i amb la voluntat de consolidar el seu lideratge al país i al sud de França”, ha afegit el director del festival. 

Organitzat des de l’Auditori de Girona, ja es treballa en l’edició del 2015 per mantenir una programació artística d’alt nivell que situï la ciutat de Girona com un punt de referència dins la ruta de melòmans.