La tercera edició del Girona Talent arriba a la ciutat els dies 4 i 5 de juny

Les jornades, que tindran lloc al Palau de Congressos, tenen com a objectiu consolidar-se com a plataforma per posar en relleu el talent de la ciutat i del país

Les jornades Girona Talent arriben aquest juny a la tercera edició. Poc més d’un any després de la primera edició, la Sala de Cambra del Palau de Congressos acollirà una nova proposta de ponències i activitats per donar a conèixer el talent de la ciutat i del país. Les jornades tindran lloc el dijous 4 i el divendres 5 de juny, de les sis de la tarda a les deu de la nit.

Durant dos dies passaran pel Palau de Congressos més de quaranta ponents, entre els quals hi ha esportistes com Marc Pinsach, Gerard Marín o representants de l’UniGirona, músics com Joan Nito Figueras, The Hanfris Quartet o David Salleras i personalitats d’àmbits diversos com el cineasta Isaki Lacuesta, els arquitectes Bet Capdeferro i Ramon Bosch o el pastisser Abraham Balaguer. Tot això sense deixar de banda ponents que vindran a parlar sobre innovació i tecnologia des de la seva experiència, com Amber i Christian Meier, propietaris de la cafeteria La Fàbrica; Xavier Miró, fundador d’IconTouch; Elies Campo, desenvolupador de Whatsapp, o Kaisa Tuominen, fundadora d’una pàgina web de gimnàstica integral per a embarassades. A més, també hi haurà música i art en directe i dos premis especials de les jornades.