La tercera edició del Tap On Barcelona supera el nombre D’alumnes respecte a les anteriors edicions

La gran cita del claqué

Vuitanta-dos ballarins de claqué de diversos països del món omplen durant aquesta setmana les classes del Bailongu i participen al Tap On Barcelona, que es celebra fins el pròxim diumenge, 1 D’agost.

Els alumnes provenen D’Austràlia, Croàcia, Rússia, França, Alemanya, Bèlgica, Noruega, Itàlia, Escòcia i Suècia. I, per descomptat de diverses ciutats d’arreu de l’estat (Bilbao, Alacant, Madrid, Mallorca, Salamanca, Biscaia).

Les classes més sol·licitades són la de nivell intermig, que imparteix Jason Samuel Smith, i la de dansa amb sorra, que va a càrrec de Guillem Alonso.

Els professors

Un any més, el TAP ON Barcelona compta amb professors de primera línia per impartir les seves classes. Dels Estats Units han vingut Jason Samuel Smith (un dels millors ballarins del món, que compta amb diversos premis tan prestigiosos com L’EMMY o el Tony) i Chloe Arnold (artista multidisciplinar, ballarina, coreògrafa, actriu, cantant, directora de cinema i productora -ha produït més de 20 espectacles-); D’Alemanya es compta amb Sebastian Weber (director D’una de les millors companyies de claqué alemanyes, la Tap Royal) i Daniel Luka (entrenador de ballarins pels campionats mundials de dansa irlandesa); de la República Txeca, Jana Grulichova (professora internacional especialista en balls de swing, com Charleston, Lindy Hop… Actualment, apareix ballant en un anunci de Televisió de la marca Balay); D’Espanya, Núria López (professora internacional que ha ballat durant més de 3 anys amb la companyia Mayumaná per tot el món); i de Barcelona, Guillem Alonso (fou campió del món de claqué, és un dels pocs especialistes de Sand Dance -ball de sorra-, director i coreògraf de les companyies Tap Olé i Barcelona Rhythm Tap), Roser Font (ballarina i coreògrafa, dirigeix la seva pròpia companyia Trakatap i també és ballarina i coreògrafa de la companyia Tap Olé), Rubén Pérez (Ballarí que s’ha format a Espanya, Alemanya i els Estats Units. Membre de les companyies Tap Olé, Trakatap i Clac&Roll; actualment actua a Hermanos de Baile (Teatre Alexandre), és un jove talentós del claqué), els veterans germans Méndez, Lluís, Rafa i Cristina (propulsors de la primera generació de claqué de Barcelona).

Etiquetes:
,