La URL concedeix els Premis Ramon Llull a Treballs de Recerca de Batxillerat 2009

Tres estudiants gironins (IES-SEP La Garrotxa, La Salle Girona i IES Ramon Coll i Rodés) obtenen guardons.

Sara Sánchez-Blanco de l´escola IES-SEP de la Garrotxa amb el treball ?Vida, secrets i guerra. Història d´un legionari alemany?; Gisela Romero (La Salle Girona) amb el treball ?Projecte per obtenir un benefici econòmic d´un centre penitenciari? i Maria Babi (IES Ramon Coll i Rodés de Lloret de Mar) amb el treball ?Seguirem somiant’, han estat guardonats amb el Premi Humanitats i Ciències Socials; Distinció ESADE i Distinció Escoles Universitàries de treball Social I Educació social Perer Tarrés, respectivament.
L’acte públic de lliurament dels Premis va tenir lloc a la Sala D’Actes de la Facultat de Comunicació Blanquerna. En el decurs de L’acte Josep Rom, dissenyador gràfic i director D’art i Vicedegà de Tecnologia i Equipaments de la Facultat de Comunicació Blanquerna, va pronunciar la conferència “La comunicació com a xarxa sociaL’.

Aquests premis estan adreçats a tots els alumnes de 2n de Batxillerat de Catalunya i enguany han comptat amb una participació total de 191 treballs procedents D’escoles D’arreu de Catalunya (145 de les comarques barcelonines, 24 de Girona, 10 de Lleida i 12 de Tarragona). La distribució, per àrees D’estudi, ha estat la següent: 84 treballs D’Humanitats i Ciències Socials; 94 treballs de Tecnologia, Ciències de la Natura i de la Salut; i 13 treballs D’Arts.

Els membres del Jurat han destacat, en comparació a anys anteriors, L’alt nivell dels treballs presentats, L’originalitat i L’actualitat de bona part dels treballs així com el tractament dels continguts presentats.

El premi de Tecnologia, Ciències de la Natura i de la Salut ha estat per Helga Simon Mola (IES Sant Just). El premi Humanitats i Ciències Socials ha estat per Sara Sánchez-Blanco Rubio (IESP-SEP La Garrotxa) i el premi D’art ha estat per Marta Elías Moreno (IES Vila de Gràcia).

D’altra banda, les institucions de la Universitat Ramon Llull que han participat en el procés D’avaluació D’aquests treballs (IQS, Blanquerna, Enginyeria i Arquitectura La Salle, Facultat de Filosofia, ESADE, Escoles Universitàries de Treball Social i Educació Social Pere Tarrés i Escola Superior de Disseny ESDi) han escollit uns treballs per rebre una Distinció especial. La distinció Blanquerna ha estat per Rosa Fornons Servent (La Salle Bonanova), la distinció La Salle ha estat per Eduard Figueres Mateo (Maristes Rubí) i la distinció ESADE ha estat per Gisela Romero Hernández (La Salle Girona). La distinció Escola Superior de Disseny ESDI ha estat per Alba Cros Pellisí (IES Màrius Torres). Nona Romaní Rodés (IES Montserrat) ha rebut la distinció Facultat de Filosofia. Josep Ballarà Busquets(IES Castellet) s’ha emportat la distinció IQS. Finalment, Maria Babí Lladós (IES Ramon Coll Rodés) s’ha emportat la distinció Escols Universitàries de Treball Social i Educació Social Pere Tarrés.

Etiquetes:
,