“La veu, el gest: l’Essència”, exposició dels 25 anys de Cor de Teatre

L’exposició ha estat impulsada per la Fundació Lluís Coromina i es podrà visitar a l'Espai Eat Art de Banyoles

Redacció.- La Fundació Lluís Coromina presenta l’exposició La veu, el gest: l’Essència a l’Espai Eat Art de Banyoles, un homenatge als 25 anys de Cor de Teatre. Una destacada formació banyolina que ha trencat esquemes dins del cant coral, portant-lo més enllà dels seus límits.

La mostra fa un viatge de 25 anys experimentant amb noves sonoritats i recursos expressius, escampant la música de tots els temps a petits i grans teatres, auditoris, esglésies, places i carrers. La veu, el gest: l’Essència proposa un recorregut per conèixer les emocions que els seus espectacles han despertat a milers d’espectadors d’arreu de Catalunya i d’Europa, en un univers sonor i visual ple de la sensibilitat, humor i màgia que caracteritza a Cor de Teatre.

L’exposició ha estat impulsada per la Fundació Lluís Coromina, Cor de Teatre i Somfònics. Amb el suport de l’Ajuntament de Banyoles i la Diputació de Girona. La inauguració tindrà lloc el pròxim dissabte 12 d’agost a les 19 h a l’Espai Eat Art de Banyoles.

Horaris:
Espai Eat Art de Banyoles
Del 12 d’agost al 29 d’octubre
De dimecres a divendres de 17 h a 20 h
Dissabte 10:30 h a 13:30 h i de 17 h a 20 h