“La vida autèntica” un triangle amorós a partir de cartes d’amor

Montse Barderi presenta la seva novel·la que està inspirada amb el Cyrano de Bergerac i la seva pròpia experiència com a "Celestina"


Montse Barderi quan anava a l’escola es dedicava a escriure les cartes d’amor dels seus companys i companyes. Aquesta experiència la va explicar a un dinar i d’aquí va néixer la idea d’escriure la seva nova novel·la, “La vida autèntica”. El llibre tracta sobre un escriptor d’èxit a qui un amic li demana que escrigui en nom seu cartes d’amor a una editora de prestigi.

Quan era un nen, l’Oliver Bou destacava en l’escriptura de cartes d’amor per als seus companys de classe. Ara, a la cinquantena, s’ha convertit en escriptor de gran èxit de novel·la negra i columnista, i un d’aquells antics companys, el Pere, li demana que escrigui en nom seu unes cartes adreçades a la Roxana Segarra per enamorar-la. Ella, una editora de prestigi, encara ho vol tot, però no necessita res. Capaç de fer-se creure a ella mateixa el que vulgui, sempre trobarà bones raons per fer el que decideixi fer, però no li resultarà fàcil trobar el veritable camí quan la vida la posa a prova.

Resumint, “La vida autèntica” explica un triangle amorós entre una editora, un escriptor i un triomfador de gimnàs. Un joc a tres bandes que està inspirat en el Cyrano de Bergerac però situat en l’actualitat i enmig de la pandèmia.