La vitalitat dels The Seihos desembarca a Vila-seca

La banda barcelonina presentarà el seu primer LP a la Fira de Música al Carrer de Vila-seca

La banda The Seihos actuarà aquest dissabte 8 de maig a les 23.30h, a L’escenari del L’hort del Centre dintre de la programació del la 11a Fira de Música al Carrer de Vila-seca.

The Seihos és un grup de música de Barcelona que beu de les diferents cares del pop-rock anglosaxó i nord-americà. Destaca per les seves enginyoses i distretes melodies mesclades amb harmonies fresques i treballades més pròpies del món del jazz o la música culta. Aquesta combinació acompanyada de guitarres ? tan acústiques com elèctriques distingits teclats, quartets de corda i fins i tot d’àmplies seccions de vent, configura un univers sonor propi i atrevit.

En aquesta ocasió el públic de la Fira podrà gaudir D’un espectacle que no deixa indiferent a ningú. I és que el seu directe liderat per Guillem Haro, explosiu i visceral ha estat aplaudit per la crítica i el públic de festivals com el FestiMad de Madrid, Villa de Bilbao-Bilborock, Invictro (Off del Mercat de Música Viva de Vic), XV Certamen Villa de San Adrián, FAT Festival, IX Festinoval, etc. A més a més, la revista MondoSonoro els ha entregat el premi “Banda Demoscòpica 2009” i l’empresa de comunicació A Portada, el premi “Artista 10”.

Actualment, The Seihos present en el seu primer LP homònim produït per Arnau Vallvé. És un disc de 12 temes que la revista musical especialitzada MondoSonoro es va atrevir a etiquetar com “l’esperança pop feta a casa nostra”. The Seihos són en Guillem Haro guitarra, harmònica i veu, Martí Maymó baix i veu, Adrià Albareda teclats i veu i Xavi Haro bateria i veu.

La Fira de Música de Vila-seca s’ha convertit, al llarg D’aquestes onze edicions, en un punt on descobrir música i músics emergents, recolzar propostes innovadores i presentar nous productes per abastir el mercat musical del nostre territori.