La Xarxa emetrà la Gala inaugural del Festival Còmic de Figueres

L'espectacle es podrà veure per “streaming” a través de La Xarxa, Vilaweb i l'Ara.cat i en emissió per diferit a les principals televisions locals

La Gala inaugural del Festival Còmic de Figueres es podrà seguir per streaming gràcies a la transmissió que farà La Xarxa de Comunicació Local el 17 d’abril a les 21 hores. Aquest espectacle que tindrà lloc al Teatre El Jardí de la capital empordanesa, es podrà seguir per streaming el mateix dijous sant a través del web de La Xarxa, el web del Festival Còmic www.festivalcomic.cat i el de l’Ajuntament de Figueres. Una altra gran novetat és el suport d’altres plataformes que també es sumen a l’emissió de la Gala via streaming, com el portal Vilaweb i l’Ara.cat que amb la seva col·laboració oferiran al públic una possibilitat més de gaudir d’aquesta gran cita amb l’humor.

 Emissió en diferit a tot el territori a través dels canals locals

Gràcies a la Xarxa de Comunicació Local i a la realització televisiva de Televisió de Girona s’oferirà també l’emissió en diferit a través de les principals televisions locals, garantint una cobertura nacional. L’emissió en diferit de la Gala inaugural està programada per dissabte 19 d’abril a les 22 hores.

Serà el primer cop que el Festival Còmic ofereixi un espectacle d’aquestes característiques per televisió i internet. Gràcies a la col·laboració i el suport de La Xarxa aquest esdeveniment segueix creixent un any més, per consolidar-se com una gran nit de l’humor al nostre país i un al·licient cultural, alternatiu i engrescador per als dies de vacances de Setmana Santa.

La gran nit de l’humor

La Gala inaugural és un espectacle únic que omplirà d’artistes, talent, màgia i rialles el Teatre El Jardí transformat en un Cabaret. Serà conduïda per l’actor Toni Albà en la pell del Rei Joan Carles I, qui serà l’encarregat d’introduir les actuacions d’altres grans artistes convidats com Antonio Díaz “El Mago Pop” i els seus espectaculars trucs d’il·lusionisme; Pep Plaza i les seves brillants imitacions, Tortell Poltrona i els seus gags clàssics i els mestres del mim i el teatre de figures Hugo e Inés, que oferiran una mostra dels seus divertits i imaginatius números de titelles fets amb parts del cos humà.

Una nit que situa el llistó ben alt per donar el tret de sortida a una nova edició d’aquest festival d’humor que te lloc a Figueres per setè any consecutiu.