La XVII edició de Barnasants començarà amb Sanjosex

Aquesta edició del festival compta amb una seixantena de concerts a càrrec de 75 artistes, dels quals uns 20 presentaran nou disc

Barnasants, el festival de cançó D’autor de Catalunya, arriba a la seva dissetena edició i ho farà el 26 de gener amb al concert de Sanjosex a la sala Luz de Gas. Sanjosex tancarà la gira ?Al marge D’un camí? aquest gener després de dos anys de concerts amb aquest recital, que s’enregistrarà per donar peu a un futur disc en directe i deixar constància de L’excel·lent moment que viu la banda formada per Carles Sanjosé (veu i guitarra), Xarim Aresté (guitarra elèctrica), Miquel Sospedra (baix), Richie Álvarez (teclats) i Pep Mula (bateria). Les entrades ja són a la venda al Telentrada de Catalunya Caixa.

La nova edició de Barnasants tindrà lloc des de finals de gener fins a inicis D’abril, i durà als escenaris del país una seixantena de concerts a càrrec D’uns 75 artistes, dels quals uns 20 presentaran nou disc. La programació combinarà noms destacats de L’escena catalana com Dani Flaco, Marc Parrot, Feliu Ventura o Quico Pi de la Serra, amb D’altres convidats internacionals com la uruguiana Rosana Taddei o la camerunesa Kareyce Fotso.

Etiquetes:
, ,