La Zaranda torna a Catalunya

Després de l'estrena al Festival Temporada Alta, la Zaranda torna a catalunya amb 'El grito en el cielo', l'obra que va néixer a la Biennal de Teatre de Venècia.

El grito en el cielo presenta uns éssers desvalguts reclosos en un geriàtric, al final dels seus dies, reduïts simplement a cossos, a òrgans, a historials mèdics, que, però, no es resignen a la defunció pautada que els tenen assignada i busquen com sigui una fugida. Personatges extraviats que no han perdut l’esperança, que  intenten escapar-se d’una situació que els empresona i emprenen un viatge de retorn a la llibertat, a la vida.

Amb 37 anys de trajectòria, Premio Nacional de Teatro 2010, la companyia espanyola amb més projecció internacional, un cop més, amb el seu humor cru, amb imatges poderoses, una posada en escena que amb quatre elements transforma els espais, la Zaranda commou i colpeix, torna a donar una lliçó de teatre parlant d’un món deshumanitzat que anorrea qualsevol mena de transcendència.

L’espectacle es podrà veure el 28 de febrer, a les 20h, al Teatre Joventut de l’Hospitalet, i el diumenge 1 de març, a les 19h, al Teatre Principal de Vilanova i la Geltrú, a més a més, després de la funció de Vilanova, la companyia oferirà una xerrada amb el públic.