La màgia del teatre es fusiona amb la de Nadal per tancar L’any 2009 a Granollers

El Teatre Auditori de Granollers, el Teatre de Ponent i el Centre Cultural de Granollers ofereixen un ampli ventall D'espectacles familiars

El Teatre Auditori de Granollers conjuntament amb el Teatre de Ponent i el Centre Cultural de Granollers ha organitzat quatre espectacles per celebrar la programació familiar de teatre de les festes nadalenques D’enguany. Des del 26 de desembre fins al 3 de gener els teatres de Granollers proposen al públic asseure?s a la butaca per gaudir en família D’obres clàssiques pròpies D’aquesta època i també de propostes més innovadores.

El granollerí Pep Bou inaugurarà la programació de Nadal al Centre Cultural de Granollers el dissabte 26 de desembre a les 19 h. Ho farà amb Rebufaplanetes, una activitat única per deixar volar la imaginació i que es repetirà L’endemà a la mateixa hora. Ja fa més de 27 anys que Pep Bou fa néixer bombolles dalt dels escenaris i Rebufaplanetes és, de fet, la reedició de Bufaplanetes, una proposta presentada amb molt D’èxit a tots els continents.

Continuant amb la celebració nadalenca, el dilluns 28 i el dimarts 29 de desembre, a les 19h la companyia Teatro La Tartana oferirà Vacamioneta al Teatre de Ponent. Es tracta del testimoni de les aventures D’una vaca que pujarà a L’escenari carregada de divertides anècdotes que ensenyaran als més menuts que quan sorgeixen problemes només cal trobar la peça que encaixi perquè es resolguin.

El Teatre Auditori de Granollers donarà el tret de sortida al 2010 amb el clàssic per exceL’lència de L’època de Nadal: Els Pastorets. Aquesta popular narració arriba de la mà dels Amics dels Pastorets de Granollers els dies 1, 2 i 3 de gener a les 19 h. Per segon any consecutiu un centenar de nens i nenes de les escoles de Granollers s’encarregaran de donar forma al pròleg i a L’epíleg. Per concloure la Programació Familiar de Nadal tots els que vulguin gaudir D’un final de festa dinàmic tenen una cita al Teatre de Ponent per veure L’estrena de El viatge D’en Pelicà,que es representarà dos dies consecutius: dissabte 2 de gener i diumenge 3 de gener, a les 19 h. El viatge D’en Pelicà explica una ruta per diversos indrets de Catalunya, una història que sorprendrà a grans i petits.

Un any més el Teatre Auditori de Granollers, el Teatre de Ponent i el Centre Cultural de Granollers aposten perquè el Nadal es visqui també dalt L’escenari i al pati de butaques. Apostar per la cultura en aquesta època és deixar somiar en conjunt i gaudir D’un dels bons regals D’aquests dies: somriure gràcies a la cultura, i sobretot, fer-ho en família.

Etiquetes: