La Mirona encara el gener amb bona música

Com cada setmana, la sala presenta concerts i activitats per a tots els gustos

Aquest divendres 20 de gener la Casa de la Música de Salt-Girona ofereix a tots aquells músics novells una xerrada sobre comunicació 2.0 sobre com difondre la música a la xarxa. S?analitzaran les eines i estratègies del marqueting digital per a músics. La xerrada anirà a càrrec de Rubén Sierra, llicenciat en Publicitat i Relacions Públiques i component de La Pegatina. Es durà a terme a L’Espai Marfà.
Per començar el cap de semana La Mirona proposa Jam Session amb Sodejamm al Centre Cívic de Sant Narcís. Com cada tercer divendres de mes a dos quarts de nou es celebra aquesta jam per tal D’apropar els músics i oferir-los un espai on col·laborar, relacionar-se i divertir-se. Sodejamm és un col·lectiu que neix per fer música fresca en directe, sense manies ni barreres, pel que fa a nivell o la manera d’entendre la música, amb la voluntat de que tothom se senti igual i tothom aprengui de tothom.
Per seguir celebrant el primer dia del cap de semana, a dos quarts D’onze Banc de Proves a La Mirona, amb Direcció Prohibida i Mucho Pucho. El Banc de Proves és una oportunitat que brinda la Mirona a grups novells i emergents de la demarcació de Girona. Després la festa continua a La Bombolla amb DJ Elektrik, fins altes hores de la matinada.
Arribant al cap de setmana, dissabte 21 a partir de les 11 a La Mirona se celebrarà L’homentage als germans Cardona. Els seus amics músics han fet una banda per tal de rendir-los homenatge, a la qual també s’afegiran músics convidats. Serà una nit de rock vibrant que de ben segur ens ajudarà a recuperar l’essència musical dels germans Cardona, autèntics mites de l’escena musical gironina dels anys 80 i 90. A partir de dos quarts D’una Dj Marquet i Dj Joker a La Bombolla.
Per finalitzar la setmana, diumenge a dos quarts de nou Jazz Jam Session al Sunset Jazz Club, una oportunitat per compartir idees musicals acompanyats d’una renovada secció rítmica. I com cada diumenge a partir de les nou del vespre Jam Sessions lliures i obertes a tot registre musical i a tothom que vulgui gaudir D’una agradable i animada jam, al Bar La Impremta de Girona.

Etiquetes: