L'actriu anglesa Natalia Tena, actua amb el seu grup de música MOLOTOV JUKEBOX, aquest dissabte al Festival Acustica de Figueres

L'actriu coneguda pels seus papers a Harry Potter, Game of thrones, Refugiados o 10.000 Km

Natalia Tena estrena el projecte Factoria Acústica, un projecte creat pels responsables del Festival Acústica, que va tenir el seu embrió l’any 2012 amb l’experiència viscuda amb Skye Edwards, cantant de Morcheeba.

El punt de partida de Factoria Acústica consisteix en convidar a artistes nacionals i internacionals a una residència creativa a l’Empordà que combina feina i oci. Un projecte innovador que pretén d’una manera diferent, promocionar una ciutat o un territori i a l’hora ser un projecte de creació cultural.

Aquesta estada a l’Empordà li permetrà a l’actriu combinar els interessos del seu grup Molotov Jukebox: donar-se a conèixer fent dos dies de promoció, i l’actuació de l’inici de gira al Festival Acústica, i a l’hora, realitzar un pla d’oci dijous nit i divendres durant tot el dia que anirà retransmitint via xarxes socials (Molotov Jukebox i Natalia Tena tenen més de 120.000 seguidors a Facebook i gairebé 55.000 a Twitter).

El concert de Molotov Jukebox és aquest dissabte 29 d’agost a les 00h a la plaça Catalunya de Figueres. Gratuït.