L'actriu Míriam Iscla, i les cantants Lucrecia i Martirio, a la programació de l'Auditori de Pineda de Mar

La programació inclou catorze espectacles de teatre, cinema i música, i també actuacions de la Mostra Nacional de Teatre Amateur

Redacció.- Una programació eclèctica i amb una important representació femenina omplirà la programació d’aquest semestre a L’Auditori de Pineda de Mar. Fins a l’1 de juliol hi haurà catorze espectacles de teatre, cinema, música, funcions per a públic familiar, i també part de les representacions de la Mostra Nacional de Teatre Amateur, entre el 28 d’abril i l’1 de maig. L’actriu pinedenca Míriam Iscla portarà a l’Auditori Dona no reeducable, obra guanyadora del Premi Butaca 2016 al Millor Espectacle de Petit Format (7 de maig). Destaca també una altra dona protagonista, la cantant Martirio, amb un concert dedicat als seus 30 anys als escenaris (25 de març). I Lucrecia, una altra veu femenina destacada, oferirà un concert dedicat als seus 20 anys de boleros.

La programació musical de l’Auditori inclou un concert especial per Sant Jordi dedicat a Llach i Serrat, amb el duet Ihsanlulu (21 d’abril); el Concert de Sant Joan, amb Catalunya al Cor (24 de juny); i el concert en homenatge a José Alfredo Jiménez, a càrrec del grup Tu recuerdo y yo. També cal destacar l’obra de teatre Clochard, dirigida per Paco Mir, integrant de Tricicle (dissabte 18 de març).

Cinema i espectacles familiars

L’Auditori de Pineda es convertirà un cop més en cinema, amb imatge i so d’alta qualitat, amb les pel·lícules que s’han programat: Batman v. Superman (12 de febrer); Buscant a Dory (12 de març); El llibre de la selva (9 d’abril); Capitán América, Civil War (11 de juny). El 14 de maig podrem gaudir de la pel·lícula Un mostruo viene a verme, de Juan Antonio Bayona, guanyadora de 9 premis Goya 2017, entre ells a la millor direcció. 

Els espectacles per a públic familiar seran l’obra de teatre Les princeses també es tiren pets, (19 de febrer) i Draps, amb actors i titelles, (4 de juny). Com a novetat les entrades es podran adquirir online.