L’actriu Mònica Randall i el Club Super3, premiats d’honor del Zoom

La 14a edició del Festival Internacional de Ficció Televisiva reconeix Júlia Molins com a actriu promesa i la producció de TV3 Merlí com a la millor sèrie espanyola de l'any

Redacció.- El Zoom escalfa motors amb Zoom Experience, un seguit d’activitats culturals que combinen la millor ficció per a televisió amb gastronomia, música, enologia i literatura.

Del 22 al 27 de novembre torna una nova edició del Festival Zoom, el festival Internacional de Ficció per a televisió, a Igualada i a Barcelona. Una cita imperdible per a tots els amants de la ficció per a televisió de Catalunya, l’Estat Espanyol i d’arreu del món. Com a novetat, el Zoom suma enguany un dia més de programació del festival, començant amb la programació el dimarts 22.

Aquest any s’han inscrit un 20% més de pel·lícules respecte l’edició de l’any passat, de diversos països com Taiwan, Brasil, Holanda, Alemania o Regne Unit i també de l’Estat Espanyol. Així doncs, el festival continua un any més amb l’ambició de dotar la programació d’una perspectiva àmplia, diversa i global.

A part de les tvmovies i mini-sèries nacionals i internacionals de la Secció Oficial, una de les novetats d’enguany és la secció  Zoom Formats, que comptarà amb nous formats televisius de no ficció (reportatges periodístics, programes de divulgació i entreteniment).

Al llarg dels sis dies del Zoom també es podrà gaudir de les seccions Zoom Sèries; Zoom Kids, amb projeccions infantils; el talent local a Zoom KM0; Zoom Jove, on es podran veure els millors curtmetratges programats per Joan Fitó amb la col·laboració del CineClub d’Igualada i les websèries, que compten amb la col·laboració d’Òmnium Cultural; les noves produccions al Zoom Especial; i els documentals televisius a Zoom Docs. A més, un any més tindran lloc les classes professionals destinades als joves, dins de la secció Zoom Class.