L'Acústica arriba a la 16a edició amb la intenció de superar els més de 100.000 espectadors de l'edició anterior

Segons l'Anuari de la Música és el setè festival amb més poder de convocatòria dels Països Catalans

Redacció.- El festival Acústica de Figueres arriba a la 16a edició vivint un dels moments més dolços de la seva trajectòria, sobretot tenint en compte els més de 100.000 espectadors de la passada edició. El festival se celebrarà del 31 d’agost al 3 de setembre. La principal novetat és el nou escenari situat a la plaça de la Palmera.
L’aposta desacomplexada del festival per la música en català des del primer any, quan a pocs festivals s’hi programaven formacions del país, és una de les claus de l’èxit de l’Acústica. Els principals artistes del moment com: Manel, Txarango, Sílvia Pérez Cruz o Els Amics de les Arts s’han fet grans al nostre festival actuant en diverses ocasions. La contínua aposta pels grups emergents catalans de cada moment permet que molt públic hi descobreixi els futurs grans artistes del país. La diversitat estilística del festival també facilita que tots els artistes musicals hi tinguin cabuda, i que tant pel sector professional, com pel públic i pels artistes, sigui el festival de referència que clou la temporada d’estiu dels festivals i arranca els de la tardor.
Segons l’Anuari de la Música presentat ara fa dos dies, l’únic recull de dades del sector professional de la música, l’Acústica és el setè festival amb més poder de convocatòria dels Països Catalans.