L'Acústica fa el ple mes gran de la seva història

Els concerts de Tomeu Penya i, sobretot, el d'Oques Grasses convoquen milers de persones

L’Acústica continua avui amb les esperades actuacions de Sílvia Pérez Cruz amb Raül Fernández Miró al Teatre Jardí i Manel a la plaça Gala-Salvador Dalí, tots dos concerts amb les entrades exhaurides.

 Es podran viure de manera gratuïta altres plats forts del festival com Txarango, Joan Dausà, Beth, Enric Montefusco (Standstill) i el final de festa amb Dj Amable a la plaça Gala-Salvador Dalí i Dj J.L. Dark a la plaça Catalunya.

 Menció apart mereix l’actuació de La Troba Kung-Fú amb glosadors, un espectacle que forma part de la conmemoració del Tricentenari.

 A les 11h ha començat l’Acústiqueta, la vessant familiar i diürna de l’Acústica que durarà fins diumenge a la tarda i que comptarà amb les actuacions de Reggae per Xics de The Penguins, el tribut a Michael Jackson de Moonwalkers o els Brodas Bros.

Dissabte serà el moment de veure actuacions especials com el concert d’homenatge al 25è aniversari d’Albert Pla (amb les entrades exhaurides), el concert de Luis Eduardo Aute en record als 75 anys del bombardeig de Figueres, l’homenatge a Peret per part de Txarly Brown i els concerts gratuïts i massius de La Iaia, Gerard Quintana amb Xarim Aresté, Fundación Tony Manero o Els Pets.

Per part de l’Acustiqueta, s’hi podrà viure l’estrena de l’espectacle “Heavy per xics” i “Rumba pels menuts” de Dantuvi amb la canalla.