L'Acústica, que avui comença, homenatjarà Peret aquest dissabte

Txarly Brown, dedicarà a Peret la sessió que farà a la plaça Gala-Salvador Dalí de Figueres

Txarly Brown, el paio que més en sap de rumba catalana, dedicarà a Peret la sessió que farà dissabte a les 2h de la matinada a la plaça Gala-Salvador Dalí de Figueres. A part de Dj, col·leccionista de discos de rumba i dissenyador gràfic, Txarly Brown és el president del FORCAT, l’associació Foment per la Rumba Catalana, de la que Peret n’era el President honorífic des de la seva constitució.

Aquesta sessió forma part del nou final de festa per les nits de divendres i dissabte que el festival Acústica ha programat enguany al nou espai de la plaça Gala-Salvador Dalí i que complementa l’oferta habitual de la plaça Catalunya. Tant la sessió de Txarly Brown de dissabte, com la de Dj Amable de divendres, són gratuïtes per a tots els que han comprat entrada d’algun dels concerts de pagament del festival o té un preu de 5€ pel públicgeneral.

La 13 edició del Festival Acústica de Figueres comença demà a les 18h a l’Escenari Enderrock de la Plaça Catalunya amb la Semifinal del Sona9. Al mateix escenari hi actuaran a les 21:30h el grup local Clave de Sur, a les 22h Tomeu Penya i a les 00:30h Oques Grasses. Al Teatre Municipal a les 22:30h hi haurà el concert del 5è aniversari dels Acústiks de La Vanguardia i a les 23h l’islandès Halldor Mar presentarà a Soul Café el seu disc Winds on adapta a l’anglès cançons de la Nova Cançó.