Lágrimas de Sangre presenta el nou clip "Voy a celebrarlo"

El seu popular èxit els porta a participar aquest estiu en gairebé totes les festes majors de Barcelona (Poble Sec, Gràcia, Sants, Horta, Les Corts ...)

Lágrimas de Sangre presenta el seu nou clip Voy a celebrarlo, segon single del seu disc “Si uno no se rinde” (New Beats, 2015), àlbum que ja està disponible a les plataformes digitals i que ha obtingut més de 450.000 escoltes a You Tube en els últims tres mesos.

Voy a celebrarlo és un tema enganxós i estiuenc que ja compta amb més de 150.000 visites a You Tube. La cançó forma part de la faceta més festiva de LDS, en la qual es poden apreciar les seves arrels i la influència del mar, una influència pròpia de l’entorn on han crescut (el Maresme). Amb aquesta cançó pretenen mostrar una visió positiva de la vida, mostrant els petits detalls que ens fan gaudir, més enllà dels interessos materialistes: l’amistat, l’amor, les petites casualitats que ens uneixen i ens fan sentir vius.

I per celebrar-ho que millor que muntar una festa amb amics i amigues a les platges del Maresme, una festa en què agrair la seva presència i celebrar la vida a l’uníson. “La vida ha puesto alta la música y hemos venido a bailar!”

El clip és una idea original de LDS, amb la producció de Local Visual i ha estat gravat i editat per Enric Escuín i Javier Cañal.