Laia Marull interpretarà una moderna Hedda Gabler a Salt i a Blanes

David Selvas ha dirigit L'adaptació de Marc Rosich del clàssic D'Ibsen

Avui a Salt i el proper 4 de març, Hedda Gabler, el complex personatge que va crear Henrik Ibsen i que han interpretat algunes de les millors actrius de tots els temps, cobrarà vida al Teatre de Blanes de la mà de l’actriu Laia Marull, que amb aquest paper torna als escenaris després D’una llarga temporada dedicada al cinema.

David Selvas és L’encarregat de dirigir L’adaptació que Marc Rosich ha fet del clàssic D’Ibsen i que ha transformat a la dona freda, maliciosa i excènctrica de L’original en una dona ?forta i complexa?.

Selvas, està convençut que aquest personatge que va crear Ibsen a final del segle XIX, i que dóna títol a l’obra, és “molt contemporani”, motiu pel qual l’ha situat en els nostres temps. Selvas ha modificat el text d’Ibsen i ha optat per “posar sobre la taula molts dels conflictes que Ibsen manté en el subtext”.

El director, que té una llarga trajectòria com a actor, s’ha vist obligat a assumir la interpretació del personatge de Brack després que una setmana abans de L’estrena, l’actor que preparava el personatge, Francesc Orella, patís una lesió al peu.

Etiquetes: