L’Ajuntament de Girona engega una campanya per promocionar la Destinació de Turisme Esportiu

Ahir es va reunir per primer cop la comissió gestora formada per representants municipals, empreses i entitats de la ciutat que coordinarà les accions que es portin a terme

L’Ajuntament de Girona ha presentat aquest matí les primeres accions de la campanya promocional que portarà a terme per difondre el segell de Destinació de Turisme Esportiu (DTE) que va obtenir la ciutat el mes de juliol passat en la modalitat de multiesports (atletisme, tennis, natació, ciclisme i running). Per promoure aquest diploma de qualitat s’està treballant en un pla de comunicació i màrqueting específic per la DTE Girona que marcarà el full de ruta a seguir a partir de gener de 2016.

Ahir, però, ja es van presentar algunes accions com l’estand de l’Ajuntament que hi haurà a la Fira de Mostres, dedicat enguany íntegrament a la DTE, o la web informativa. També s’han elaborat dos vídeos que permeten conèixer les diferents instal·lacions esportives  i rutes de running i cicloturisme que formen part de la #DTEGirona i que ha comptat amb la col·laboració d’esportistes de clubs gironins.

L’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, ha assenyalat que, amb les característiques i les possibilitats de la ciutat, “Girona està en condicions de dirigir-se al mercat internacional del món de l’esport” i atraure “tant esportistes amateurs com professionals” gràcies a les diferents ofertes de productes turístics “coherents i en sintonia” que hi ha a la ciutat.  

Totes les accions que es portin a terme es coordinaran des d’una comissió gestora de la DTE a Girona, que ahir es va reunir per primer cop i que es trobarà de manera periòdica per “treballar de manera transversal en les iniciatives que es facin per promocionar la DTE”, tal com ha explicat la regidora d’Educació i Esports, Isabel Muradàs. Muradàs presidirà aquesta comissió, que estarà formada per tècnics municipals i per representants d’entitats i empreses del sector, com el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, l’Associació d’Hostaleria, Turisme i Restauració de Girona, el Consorci de les Vies Verdes, Fira de Girona, el GEiEG, el Club de Tennis Girona, el Club Atletisme Girona, el Club Trail Running Girona, Club TR Running, Bikecat, Cicloturisme i Medi Ambient i Bike Breaks Girona Cycle Center.

L’Agència Catalana de Turisme certifica amb el segell Destinació de Turisme Esportiu (DTE) aquells municipis de Catalunya que disposen d’infraestructures i serveis especialitzats i d’alta qualitat per a la pràctica de l’esport. Aquest model permet promocionar el turisme esportiu de forma més precisa i segmentada. Actualment a Catalunya hi ha setze destinacions certificades com a Destinació de Turisme Esportiu, cinc de les quals a Girona (Banyoles-Pla de l’Estany, Blanes, Castelló d’Empúries-Empuriabrava, Lloret de Mar i Girona). Girona s’incorporarà també al Club de Màrqueting de Natura i Turisme Esportiu del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, del qual formaven ja part les altres quatre ciutats de la demarcació amb la certificació DTE.

Etiquetes:
, ,