Lakaste, guanyadors del Sona9 2016

Chet s'emporten el Premi Joventut, Paper de Plàstic el Premi Èxit i Rúpits reben el Premi per Votació Popular

Redacció.- El grup Lakaste ha guanyat el Sona9 2016 en la final en directe celebrada aquest dimarts 15 de novembre a la sala Apolo de Barcelona. El Premi Sona9 suposa per als guanyadors, Lakaste , l’enregistrament i edició d’un disc amb un productor professional i una minigira de cinc concerts en festivals musicals com l’Acústica de Figueres, el Mercat de Música Viva de Vic o el CurtCircuit, a més d’un concert promocional amb totes les despeses pagades al Centre Cultural Blanquerna de Madrid, entre d’altres premis.

El Premi Joventut, que obté el segon classificat del Sona9, ha estat per Chet . Aquest premi consisteix en l’enregistrament en un estudi professional i edició digital d’un EP amb 4 cançons, una minigira de 3 concerts remunerats per Catalunya i un concert promocional amb totes les despeses pagades al Centre Cultural Blanquerna de Madrid.

Finalment, el Premi Èxit, que s’atorga al tercer classificat, ha estat per al grup Paper de Plàstic , i consta de: 
1200€ en material musical i un concert promocional amb totes les despeses pagades al Centre Cultural Blanquerna de Madrid.

També s’ha entregat el Premi per Votació Popular, dirigit al grup amb més vots del Sona9. Aquest premi se l’ha endut la formació Rúpits , i consta d’una actuació al festival Canet Rock i un concert promocional amb totes les despeses pagades al Centre Cultural Blanquerna de Madrid.

El grup Lakaste se suma a la llarga llista de guanyadors del Sona9 de les darreres edicions que han estat: Est Oest (2015), Trau (2014), Copa Lotus (2013), Empty Cage (2012), Nyandú (2011) i La iaia (2010).

(Foto: Carles Rodríguez)