L'altell de Banyoles presenta l'agenda d'activitats de maig i juny

L'altell continua organitzant activitats engrescadores d’animació a la lectura

L’altell és una llibreria situada al centre de Banyoles, inaugurada l’any 1973, que a mesura que han anat passant els anys s’ha anat transformant i, alhora, ha anat creixent. La motivació per la literatura va més enllà de vendre llibres en general, per això la llibreria L’altell organitza constantment activitats engrescadores d’animació a la lectura ja sigui fent tertúlies, presentacions, xerrades, contes per a nens i nenes o tallers amb il·lustradors entre d’altres.

 

Dimarts 24 de maig a les 19h.

Conversem amb els editors de “la meva arcàdia”: Montse Ingla i Antoni Munné. Parlarem sobre els llibres que editen amb autors reconeguts i de la literatura infantil. Molt recomanable per a mestres, docents, pares i a tothom que l’interessi saber més sobre Literatura Infantil i Juvenil.

 

Dissabte 28 de maig a les 12h.

“Explica’m un conte” El conte protagonista serà “Menjacabòries”, de Kalandraka.  I hi haurà taller de menjacabòries! A càrrec de Umpalumpa. (A partir de 4 anys)

 

Dimecres 1 de Juny a les 20h.

Club de lectura “La confessió de la lleona” de Mia Couto. Amb la participació del seu editor al català, Aniol Rafel.

 

Divendres 3 de Juny a les 19:30h.

Parlem amb Jordi Cussa dels seus darrers llibres: “Formentera Lady”, de la Breu edicions i “El trobador Cuadeferro”, de L’Albí. L’acompanyaran Xavi Teixidor i Matthew Tree (escriptors). Quim Castilla tocarà música en directe.