L’AMJM lliura els Premis de l’Associació el proper dijous 11 de desembre, coincidint amb els 25 anys de l'Associació

L’AMJM 2014 es dedica a premiar i reconèixer la tasca duta a terme al llarg de l’any pel col·lectiu de músics de jazz i música moderna de Catalunya

Lliurament dels premis de l’AMJM 2014, que es dedica a premiar i reconèixer la tasca duta a terme al llarg de l’any pel col·lectiu de músics de jazz i música moderna de Catalunya.

L’Associació premia amb 5 categories: Compositor de l’Any, Músic de l’Any, Grup de l’Any, Disc de l’Any i Premi Especial de la Junta Directiva.

Entre els finalistes enguany s’hi troben Elisabet Raspall, Joan Sanmartí i Vicens Martí en la categoria de Compositor de l’Any; Celeste Alías canta Antonio Machín, Els fruits saborosos, Let’s sing again i Pandora en la categoria de Disc de l’Any; David Mengual Free Spirits Big Band, Ramon Prats Quartet i The Gramophone Allstars en la categoria de Grup de l’Any; Marcel·lí Bayer, Marco Mezquida i Ramon Prats en la categoria de Músic de l’Any.

Enguany el Premi Especial de la Junta Directiva recau en Juan Claudio Cifuentes, “Cifu”, periodista i crític de jazz i que assistirà a l’acte de lliurament dels Premis el proper dia 11 de desembre a Barcelona.

Aquest 2014 l’AMJM compleix els seus 25 anys de vida.

La Festa de Lliurament dels Premis tindrà lloc el proper dijous 11 de desembre a les 21:30h a Artte (Barcelona) i es comptarà amb Elisenda Roca com a presentadora i amb Carles Benavent Trio, que obriran la jam session després del lliurament de premis.