L'ànec salvatge de Henrik Ibsen dirigit per Julio Manrique, al #LliureAlSofà

L'espectacle (Premi Butaca 2017 al Mutatge teatral, l'Escenografia i la Direcció, i Premi MAX 2018 a la Millor Direcció Escènica) es podrà veure del 23 al 26 d'abril al youtube del Lliure

Redacció.- Del 23 al 26 d’abril en el marc del #LliureAlSofà, el Teatre Lliure recupera i emet al seu canal de youtube l’espectacle L’ànec salvatge, l’adaptació que va dirigir Julio Manrique de l’obra homònima de Henrik Ibsen durant la temporada 2016/17. L’emissió es podrà veure de dijous a dissabte a les 20h., i diumenge a les 18h. Un cop més, el muntatge, en català, també comptarà amb subtítols en castellà.
L’ànec salvatge és el primer Ibsen de Julio Manrique. Adaptat per Marc Artigau, Cristina Genebat i el mateix Manrique, aquest drama psicològic del 1884 parla d’una societat blindada que s’autoprotegeix i que entra en crisi amb la tornada d’una persona que començarà a destapar el passat. Un repartiment de luxe, format per Andreu Benito, Ivan Benet, Jordi Bosch, Laura Conejero, Pablo Derqui, Miranda Gas, Jordi Llovet, Lluís Marco, Carles Pedragosa i Elena Tarrats, va assegurar l’èxit de públic del muntatge.
Dues dones que ballen, l’última producció emesa al #LliureAlSofà en homenatge al dramaturg Josep Maria Benet i Jornet, mort recentment, va registrar fins a 9.913 visualitzacions totals del 16 al 19 d’abril.
#TeatreAlFil
Aquesta setmana es tanca la publicació dels textos de l’espectacle En procés, sobre el procés independentista català, al twitter en el marc de la iniciativa #TeatreAlFil. Avui 20 d’abril es publica Capità Mandrake de Clàudia Cedó, i dimecres 22 d’abril serà el torn de la peça Constitució de Guillem Clua.
#15dies15anècdotes
La publicació de fotografies de muntatges emblemàtics amb una anècdota que proposa #15dies15anècdotes al compte d’instagram publica de nou una història cada dia.