L'(a)phònica presenta una programació amb 44 propostes per aquesta 15a edició

Vinicio Capossela, Santi Balmes, Clara Segura i Fluren Ferrer, Dr. Calypso, Ariel Rot i Sångensemblen Amanda, són algunes de les propostes del festival

Redacció.- El Festival de la Veu de Banyoles, (a)phònica, ha presentat tota la programació de la seva 15a edició, que tindrà lloc del 13 al 17 de juny a la capital del Pla de l’Estany. Durant cinc dies, es concentraran 44 activitats, entre actuacions i activitats paral·leles per a tots els públics. Als noms ja anunciats, Vinicio Capossela, Xarim Aresté, i Marcel Lázara i Júlia Arrey, s’afegeixen les actuacions de Santi Balmes, Clara Segura i Fluren Ferrer, Ariel Rot, David Verdaguer i Òscar Machancoses, Dr. Calypso, Judit Neddermann i The Otis Redding Show, entre molts altres.
De nou, la veu serà la màxima protagonista a la capital del Pla de l’Estany, amb actuacions que es reparteixen en una vintena d’espais, adequats a les propostes que s’hi sentiran. Seguint la línia de les edicions anteriors, s’han programat 21 espectacles i 23 activitats paral·leles per a tots els públics, amb artistes consagrats i altres veus més emergents.
En aquesta ocasió, s’han programat dos concerts únics a l’Estat espanyol (Vinicio Capossela i Sångensemblen Amanda), una actuació en primícia a Catalunya (Chris Kramer & Beatbox’n’Blues) i quatre presentacions a les comarques gironines (David Verdaguer i Òscar Machancoses, Tenors, The Otis Redding Soul i Ferran Palau).
Més del 75% de les actuacions són gratuïtes. Les entrades i abonaments per als concerts de pagament es posaran a la venda el dijous 24 de maig a les 10 h aquí.