L’artista Josep Turbau presenta la seva exposició “Emanacions” a Peralada

La mostra s’inaugurarà el proper 11 d’agost a les 20 hores al Centre de Turisme Cultural de Sant Domènec de Peralada

Redacció.- L’artista i poeta Josep Turbau Parada, natural de Figueres (1977), va obtenir el graduat superior en pintura a l’Escola d’Art d’Olot l’any 2006 i s’ha format en Art, teràpia transdisciplinar i desenvolupament humà (Institut de Sociologia i Psicologia Aplicades). Les diferents propostes de Josep Turbau les defineix de múltiples maneres: la seva obra pictòrica com a “integració”, el seu treball poètic i de recitals de poesia com a “poètica de l’ànima” i els tallers d’expressió pictòrica com a “descobrint-se en la pintura”.

Ha rebut diversos premis en el camp de la pintura i la poesia, i les seves obres han estat exposades arreu del país i a l’estranger. En aquesta ocasió, ens presenta “Emanacions”, un llenguatge subtil en la pintura. L’exposició consta d’un recull d’obres on s’hi reflecteixen els paisatges interns de l’inconscient, impressions que estimulen el nostre imaginari i conviden a endinsar-nos-hi. L’exposició es podrà visitar al Centre de Turisme Cultural de Sant Domènec de Peralada.

La inauguració, que tindrà lloc el divendres 11 d’agost a les 20:00 hores i la mostra es podrà visitar fins el diumenge 27 d’agost, en horari de l’oficina de Turisme.

Etiquetes: