L’ARTS d’Estiu presenta el cartell de la 12a edició

Hi haurà una gran festa de cloenda amb THE TYETS i ELS AMICS DE LES ARTS

Redacció.- LUZ CASAL (08/08), VÍCTOR MANUEL (09/08) són algunes de les actuacions més esperades que conformen el nou cartell. També destaquen la incorporació de LOS SECRETOS (18/08),  la tornada a Pineda de Mar d’ARA MALIKIAN (06/08) i ROSARIO (10/08) i els dos dobles concerts amb ELS CATARRES i la SUU (07/08), i la gran festa de cloenda amb THE TYETS i ELS AMICS DE LES ARTS.

La resta de nous artistes confirmats que formen el cartell d’aquesta dotzena edició són: THIS IS MICHAEL (03/08) -el millor tribut internacional de Michael Jackson-,  el nou espectacle Punto de locos  d’ÁNGEL MARTÍN (15/08) i el show de màgia de JORGE BLASS (16/08).

ARTS d’Estiu se celebrarà de l’1 al 20 d’agost a la platja de Pineda de Mar. Els nous artistes presentats es sumen als concerts ja anunciats: CARLOS RIVERA (02/08), ROZALÉN (04/08), OJETE CALOR (05/08), JOSÉ MERCÉ (11/08), MECANO MUSIC EXPERIENCE (12/08), SOPA DE CABRA (13/08) i EL KANKA (14/08).

Amb només onze edicions, el festival s’ha convertit en la cita imprescindible per a les nits d’estiu a la comarca, continuant fidel a la filosofia que el va fer néixer. Artistes de repercussió internacional es combinen amb grans noms del panorama nacional i català celebrant la música i la cultura per a tots els públics.

Propostes en un espai únic, a tocar del mar, on música, gastronomia, moda i cultura es fusionen convertint el festival i el Village d’ARTS d’Estiu en el punt de trobada a les tardes i nits d’estiu de la costa del Maresme.

El village, amb programació musical pròpia que es presentarà pròximament, estarà obert al públic general (vagi o no a veure l’espectacle) i proporcionarà una oferta d’oci i restauració a partir de les set de la tarda; música en directe, dj´s, expositors i botigues efímeres, food trucks i activitats diverses al costat del mar. L’oferta gastronòmica i d’oci a l’entorn del festival permet oferir una experiència global tant pel públic assistent als concerts com per a visitants sense entrada.