L’Auditori de Girona estrena temporada aquest divendres amb una proposta d’Obeses en gran format

La formació estarà acompanyada de la Cobla Berga jove i el Cor d’Obeses

Redacció.- La Sala Montsalvatge tindrà un aforament màxim del 50% per tal de garantir la seguretat i el distanciament del públic durant el concert.
Obeses revolucionarà l’Auditori de Girona aquest divendres. Liderats per Arnau Tordera, la formació pujarà a l’escenari acompanyada de la Cobla Berga jove i el Cor d’Obeses. Aquest concert inaugurarà la temporada musical de l’Auditori, on les sonoritats tradicionals revisitaran un repertori de música moderna.
Serà un concert en el qual les peces més destacades de la discografia d’Obeses es presentaran amb un nou i sorprenent arranjament, elaborat pel seu líder, Arnau Tordera, que sumarà els timbres característics de la cobla al món tímbric de la banda. I sense oblidar el llegat de músics catalans, durant el concert es podran escoltar també un seguit de peces icòniques del repertori per a cobla, reinterpretades amb aquesta nova formació que conjugarà a la perfecció tradició i modernitat.
Una oportunitat única per trencar barreres estilístiques, per desfer tòpics, per transcendir límits fins ara desconeguts i, sobretot, per gaudir en majúscules de la música catalana.