L'Auditori Josep Irla de l'Edifici de la Generalitat acollirà avui el Concert de Nadal

Els Serveis Territorials de Cultura de la Generalitat, el Museu d’Art de Girona i l’Associació Amics del Museu d’Art organitzen per novè any consecutiu el tradicional concert de Nadal

Redacció.-Enguany el concert anirà a càrrec de To Wit…Trio, que està format per la cantant Sandra Fern i els músics Nito Figueras (piano) i Pedrito Martínez (contrabaix).

Per a la invitació i el Concert de Nadal, enguany s’ha escollit un dibuix del Rei negre a tinta i gouache sobre paper que pertany a la donació del Fons que els Germans Busquets han fet al Museu d’Art de Girona. Es pot veure a l’exposició “Els germans Busquets. Un univers compartit”, que es pot visitar al mateix Museu d’Art fins al proper 17 d’abril de 2017.

Acompanya a aquesta imatge l’estrofa “Hi ha tres àngels en el cel; / altres tres en les mirades. / De nit se tornen estels; / un somni no fet el miracle. / Perquè no es fonguin mai més / ha nascut l’Amor, que les guarda.” del poema “Nadal” de Miquel de Palol, editat aquest any per Curbet Edicions a la col·lecció Biblioteca Fundació Valvi.

La seu d’aquesta celebració serà avui a les 19h a l’Auditori Josep Irla de l’Edifici de la Generalitat a Girona.