L’Auditori, la promotora CP Jazz i produccions Contrabaix presenten L’Auditori Lighthouse Music

Es tracta D' una nova proposta musical, emmarcada dins el Festival Grec

L’Auditori, la promotora CP Jazz i produccions Contrabaix presenten L’Auditori Lighthouse Music, un nou cicle, emmarcat dins el Festival Grec, que omplirà L’Auditori durant el mes de juliol D’interessants i noves propostes musicals de gran qualitat.

L’Auditori Lighthouse Music representa una nova aposta en el mapa de la cultura musical de la ciutat prenent com a punt de partida la improvisació i englobant des del jazz fins el R&B, passant pel blues i el pop, sense deixar fora algunes referències electròniques. Amb un rigor absolut de qualitat i prestigi en la seva programació, el cicle inclou 5 propostes per a tots els públics, (dos D’elles amb programes dobles), que mostren L’ampli espectre de la improvisació en la música actual.
 
En aquesta primera edició, L’Auditori Lighthouse Music s’estrena amb un equilibri perfecte entre llegendes de la música contemporània des dels anys seixanta i setanta, com Dr. John  (12 de juliol) o Bobby Hutcherson (14 de juliol), ambdós concerts a la Sala 2, i les noves figures de gran projecció internacional, com The Bad Plus (13 de juliol) o Béla Fleck (el 19 de juliol, a la Sala 1 en programa doble amb Richard Bona). Un altra proposta de programa doble tancarà el cicle el dia 21 de juliol amb Arturo Sandoval Sextet D’una banda, i Sílvia Pérez & Javier Colina Trio featuring Perico Sambeat, de L’altra.

Eclèctic, heterogeni i sense barreres, així és el cicle L’Auditori Lighthouse Music, que busca democratitzar la música, atraure públics diversos i generar un punt de trobada entre les diferents referències musicals que fomenten el plaer D’escoltar música en directe. Lighthouse vol convertir-se en un segell de referència que albergui la tradició musical del S.XX i les propostes més innovadores dins de L’àmbit de la improvisació.

Etiquetes:
, , ,