Lax?n?busto per als més petits

La Mirona ha organitzat un concert per a menors de 16 anys

Una actuació D’interès musical D’un grup capdavanter per a que els joves puguin experimentar el que és un concert de música moderna en una sala de concerts.

La Casa de la música – La Mirona per tal de potenciar la música en directe entre els joves menors de 16 anys ha organitzat un Concert Jove, en aquest cas amb els Lax?n?busto. El concert serà el proper dissabte, 22 de novembre, a partir de les set de la tarda.
L’objectiu és crear afició i estímuls envers la música en directe: els joves solen viure molt la música, però des de la distància, sovint escoltant-la en el seu reproductor D’MP3, però sense veure ni escoltar massa músics interpretant-la en directe. Els és complicat D’accedir a sales de concert per la limitació D’horaris i normativa D’edat D’accés. Per això els volem oferir noves formes D’oci a un sector mancat D’ofertes culturals,(evidentment sense tabac ni begudes alcohòliques a la sala) amb un preu adaptat a les possibilitats econòmiques de la franja D’edat.
L’entrada està limitada als menors de 16 anys, ja que a partir D’aquesta edat ja poden assistir al concert ?standarD’ que tindrà lloc el mateix dia al vespre.
Ens agradaria molt que féssiu difusió D’aquesta iniciativa, per tal que pugui tenir força convocatòria i puguem anar-li donant continuïtat amb D’altres grups de diversos estils.
Som conscients que és una proposta que està bàsicament orientada als alumnes dels cursos més alts, 5è i 6è a primària i als alumnes D’ESO fins a 16 anys, tot i que nosaltres pensem que mai és massa aviat per a poder assisitir a un concert, de manera que no hi ha cap límit D’edat per sota. Els pares poden accedir a la sala acompanyant els nens.