Lazzigags presenta 'Reacció', un text controvertit del dramaturg alemany Lutz Hübner

L'obra es pot veure al Sant Andreu Teatre del 27 de gener al 12 de febrer

A partir del 27 de gener i durant 3 setmanes torna a Barcelona ‘Reacció’, L’espectacle en què Lídia Linuesa i Albert Carbó interpretaran a mestra i alumne en una peculiar història d’assetjament escolar del dramaturg alemany Lutz Hübner.

Com diu Òscar Molina, director del muntatge, actualment L’educació navega malament, ?no se sap si tornar a la ?vella guàrdia? o demanar que hi intervingui un estat encara més paternalista?. L’espectacle narra les conseqüències a les que es pot arribar en un sistema que sobreprotegeix a L’alumne i que ha perdut les claus per a reconduir els comportaments marginals, la falta de respecte o la violencia.

Albert Carbó (‘Els nois D’història’, ‘Bullying’) interpreta el paper de L’alumne que és capaç de transgredir les normes per aconseguir L’aprovat que necessita, Lídia Linuesa serà la professora que haurà de viure?n L’assetjament. ‘Reacció’ és un nou enfocament a una història que tots coneixem, una trama que es pregunta qui s’ocupa de la disciplina dels joves i on és el limit de la responsabilitat. Lutz Hübner, autor del text i prolífic dramaturg alemany, connecta amb el públic jove i treballa la crítica social per implicar-nos a tots, sempre, però, deixant una porta oberta al debat, a L’esperança, a la complicitat generacional i al canvi, a la reacció.

Després D’haver passat per La Mostra D’Igualada, el Teatre de Ponent de Granollers o la Sala Beckett de Barcelona, torna a la ciutat ‘Reacció’ de Cia. Lazzigags. L’espectacle compta amb una posada en escena freda, L’ús de les videoprojeccions i la música de Coldplay, elements que reforcen la intensitat de les escenes més dures.

Etiquetes:
, ,