Le Croupier reviurà el Paral·lel barceloní amb l’espectacle Esperança Dinamita

L’espectacle, estrenat a Temporada Alta 2014, ha realitzat ja prop de 40 funcions

El proper dissabte 9 d’abril a les 21h, la banda de la Cellera de Ter, Le Croupier al Teatre de Salt, reviurà el Paral·lel barceloní amb l’espectacle Esperança Dinamita, un muntatge que ja han vist més de 10.000 espectadors. Després de vuit anys i tres discos, la banda gironina continua amb èxit sobre els escenaris amb Esperança Dinamita (Cançons de revista), un espectacle que s’instal·la a principis del s.XX, en el moment més animat del Paral·lel de Barcelona.

La banda gironina Le Croupier, encapçalada pel cantant i compositor Carles Cors, pren com a referència la figura d’una de les vedets més rellevants d’aquell període, Esperança Dinamita. L’espectacle es presenta en format concert i obra teatral, en el qual s’hi intercalen 14 cançons recuperades d’aquella època històrica, entre segments d’un documental realitzat per Albert Blanch, que combina imatges de testimonis que recorden a la vedet.

Cuplets, foxtrots, pasdobles o xarlestons de l’època arriben adaptats a escena amb guitarres elèctriques, bateria, contrabaix i piano. Títols com El tango de la cocaína, L’ex-regidor, Niní, Vaselina o Shimy-Shimy integren un repertori de cançons sense tabús que connecta amb l’actualitat.

Per a l’ocasió, les actrius convidades, Aina Sánchez i Mont Plans (La Cubana), se sumen al joc escènic de Le Croupier, que compta amb la dramatúrgia de Josep Maria Miró i la direcció de Xavier Pujolràs.

L’espectacle, estrenat a Temporada Alta 2014, ha realitzat ja prop de 40 funcions que s’han pogut veure, entre altres, a Fira Tàrrega, El Molino, Luz de Gas, el Kursaal de Manresa, l’Auditori de Sant Cugat, el  Jardí de Figueres, i continuarà la seva gira a Sabadell, Cerdanyola del Vallès, Olot, Llinars del Vallès, Llançà, Alcarràs i el proper 9 d’abril a Salt.